ZYRAT NE SHQIPERI
  • Rruga Kavajes
    Tirane, Albania 1001

  • (+355) 682009291

  • info@parllakuglass.com

  • E Hene – E Premte 9.00 – 18.00

  • E shtune – E Diel 9.00 – 12.00

ZYRAT NR 2
  • Rruga Siri Kodra
    Tirane, Albania 1001

  • (+355) 682009291

  • info@parllakuglass.com

  • Hene – Premte 9.00 – 18.00

  • E Shtune – E Diel 9.00 – 12.00

NA KONTAKTONI

Ne mund t’ju ndihmojmë të gjeni zgjidhjen më të mirë për nevojat tuaja

Angazhimi ynë është ti kushtojmë kujdes dhe vëmendje maksimale cdo klienti. Ofrojme mjeshtëri dhe profesionalizëm për t’iu përgjigjur çdo kërkese nga ana juaj.
Mos hezitoni te plotësoni formularin me poshte bashke me kërkesën tuaj dhe shumë shpejt do të kontaktoheni nga ekipi ynë.

EMER *
MBIEMER *
EMAIL *
SUBJEKTI *

SI MUND TJU NDIHMOJME?