Garden Building

Ndërtesa e parë është një kullë “shumëfunksionale” me 24 kate (një tjetër qendër tregtare me apartamente në krye) që do të ndërtohet përgjatë Rrugës së Kavajës, në lokacionin e ish Muzeut të Shkencave Natyrore, afër kryqëzimit të 21 Dhjetorit. Sipas përshkrimit, ndërtesa “mban kujtesën e natyrës” duke inkorporuar një numër pemësh në fasadë dhe krijon një imazh të “Xhennete Hanging të Babilonisë”, që kujton ndërtesën Pyjore Vertikale Stefano Boeri në Milano. Të gjitha punimet  duralumin dhe xham jane realizuar me sistemet “EKU”.